Salina Intermediate School

HEALTHY LIVING PARENT MEETING

Dear Parents/Guardian:

The LAHC (Lebanese American Heritage Club) will be hosting a special Healthy Living Session for the Parents on Tuesday, October 20th at Salina Intermediate.  This program seeks to promote a healthy youth by motivating and education children on proper nutrition and fitness.  Our goal is to empower your children to take control of their health at the earliest age possible, and you as a parent play a key role in this process.

The program will begin at approximately 10:00am.  We will discuss and reinforce the nutrition lessons that your children are being taught during their monthly sessions in the classroom.  It will be a great learning opportunity and show your children that their health and wellness is a priority for you.  We look forward to seeing you at the meeting!  Light refreshments will be served.

إجتماع الأهالي عن الحياة الصحي
يوم الثلاثاء, 20 أكتوبر\تشرين الأول 2015

أعزائي الأهالي\أولياء الأمر,
نادي التراث الأمريكية اللبنانية سوف تقدم إجتماع خاص عن الحياة الصحي لجميع الأهالي يوم الثلاثاء, 20 أكتوبر في مدرسة سلاينا المتوسطة. هذا البرنامج هو يشجع الصحة للشباب الصُغار وتعليم الأطفال على الطعام الصحي والليقة البدنية. هدفنا هو تقوية الأطفال لتحكم على صحتهم في اسرع وقت من أعمارهم, وأنتم كأب\أم عندكم دور في حياتهم.
هذا البرنامج سوف يبدع الساعةُ العاشرة في الصباح. نحن سوف نتناقش عن التغذية التي طفلك يتعلم من برنامجنا الشهري. هذه فرصة عظيمة لإظهار طفلك على إن صحتهم وعافيتهم هي أفضلية لكم. نحن نتطلع على رؤيتكم هناك! سوف نقدم المرطبات الخفيفة.