Salina Intermediate School

Preschool Registration

Montessori Virtual Preschool - Excelled Montessori Plus

Dearborn Public Schools will be giving out applications for this year’s GSRP preschool programs offered at Salina Elementary and Salina Intermediate Wednesday, August 26, 2020 from 10 a.m – 12 p.m. To be enrolled, children must turn 4 years old before Dec. 1, 2020. Applications will be available for pick up outside the office doors at Salina Elementary 2700 Ferney St.

Please be sure to wear a mask when picking up applications.

When you pick up an application, an appointment will be made for your family to return paperwork on September 1st.

If families cannot not make it to one of these locations to pick up an application or if there is currently an application on file and an appointment is needed, please contact Cotter Early Childhood Center at 313-827-6150 before September 1st. 

GSRP will be starting virtually this school year and will follow the direction of Dearborn Schools for returning to face-to-face instruction. Teachers will be working with accepted families remotely and offering some face-to-face assistance for families able to visit their classroom.

If families have already completed the application process and received an acceptance letter, a preschool teacher will contact the family during the first week in September.

ستقدم مدارس ديربورن العامة إستمارة التسجيل ببرامج الروضة لهذا العام في مدرسة سلاينا المتوسطة ومدرسة سلاينا الابتدائية في يوم الأربعاء 26 أغسطس 2020 من الساعة 10 ص حتى 12 ظ. من أجل التسجيل ، يجب أن الطفل يكون 4 سنوات من العمر قبل 1 ديسمبر 2020.  وستكون إستمارة التسجيل متاحة الاستلام خارج أبواب مكتب سلاينا الإبتدائية على عنوان 2700 شارع فيرني

يرجى التأكد من ارتداء الكمامة عند إلتقاط إستمارة التسجيل

عندما تستلم إستمارة التسجيل، سيتم تحديد موعد لعائلتك لإعادة الأوراق في 1 سبتمبر

إذا لم تتمكن العائلات من الوصول إلى أحد من هذه المواقع لإستلام الطلب أو إذا كان هناك حاليًا طلب مسجل في الملف ويلزم تحديد موعد، يرجى الإتصال بمركز الروضة في كوتر على 6150-827-313 قبل 1 سبتمبر

سيبدأ برنامج الروضة هذا العام الدراسي تقريبًا وسيتبع توجيه مدارس ديربورن للعودة إلى التدريس وجهًا لوجه. سيعمل المعلمون مع العائلات المقبولة عن بُعد ويقدمون بعض المساعدة وجهًا لوجه للعائلات القادرة على زيارة فصولهم الدراسية

إذا كانت العائلات قد أكملت بالفعل عملية الإستمارة والتقيت رسالة القبول، فستتصل معلمة الطفل ما قبل المدرسة بالعائلة خلال الأسبوع الأول في سبتمبر