Salina Intermediate School

Revised Schedule for Count Week (October 5 – 9th)

Wednesday, October 7th is the Official Count Day. We will be running a different student schedule during the week of October 5th. Students will follow their entire schedule during the morning each day this week. This will help the school get a more accurate student count. The student count is important because this is how the District receives funds from the State to operate schools.

There will still be asynchronous learning each afternoon. This will follow the A-Day/B-Day remote learning schedule. In addition, we will be starting to implement in-person learning labs on a very small scale. Teachers will be contacting students and parents to schedule these learning opportunities.

Monday, October 5th is a B-Day.


يوم الأربعاء، 7 أكتوبرهو يوم العد الرسمي الدراسي. سنقوم بتشغيل جدول طلاب مختلف خلال الأسبوع الخامس من أكتوبر. سيتبع الطلاب جدولهم بالكامل خلال الصباح كل يوم هذا الأسبوع. سيساعد هذا المدرسة في الحصول على إحصاء أكثر عدة الطلاب. يوم عد عدد الطلاب مهم جدآ لأن هذه هي الطريقة التي تتلقى بها المقاطعة الدراسية على الأموال من الولاية لتشغيل المدارس

سيظل هناك تعلم غير متزامن بعد الظهر كل يوم. سيتبع ذلك جدول التعليم على يوم أي ويوم بي. بالإضافة إلى ذلك، سنبدأ في تنفيذ التعلم في الصفوف الشخصي على مجموعة صغيرة جدًا. سيتصلوا المعلمين بالطلاب وأولياء الأمور لتحديد فرصة التعلم

يوم الأثنين 5 أكتوبر هو يوم بي