Salina Intermediate School

School Reminders

The first two Thursdays and Fridays in March (March 4, 5, 11, and 12) will now be remote learning days where students remain at home.  Students should still expect to have mostly live instruction over those four days.

No Students in Building on Wednesdays. It will be live synchronous instruction and learning.

March 4, 5, 11, and 12 will be Remote Synchronous Instruction – No students in school.

اول أيام ليوم الخميس والجمعة من شهر مارس\آذار ( 4، 5, 11 و12 مارس) الطلاب سيعلمون من المنزل. الطلب من الطلاب أن يعملوا كل الدروس في خلال هذه الاربعة الأيام.  المعلمين سوف تواصل مع الطلاب وتعطيهم المعلومات عندما يقرب الوقت. الطلب من كل طالب ان يدخل على صفحة . أسكولوجي لحضور الصفوف وإكمال العمل الدراسي المطلوب
لم يكون اي طلاب في المدرسة او تاريخ 4، 5, 11 و12 من مارس. التعليم سيكون من المنزل. 

https://firstbell.dearbornschools.org/2021/02/20/four-remote-learning-days-added-on-staff-vaccination-days-in-march/