Salina Intermediate School

Activity Bus to Edsel Ford

As a reminder…to ensure all students have the opportunity to participate in athletics at Edsel Ford High School this fall, there will be an activity bus picking up student athletes at two locations; Salina Intermediate and Woodworth Middle School. Students in need of transportation must be at Salina or Woodworth by 2:00pm each day. The busses will arrive for pick-up at each school around 2:30pm. The bus will pick students up at Salina Intermediate in the parking lot by the gym and at Woodworth in the bus lane in the front of the school.

The bus will then begin dropping students back off at either Salina Intermediate or Woodworth between the hours of 5:30pm and 8:30pm, depending on when each athletic program ends practice.

As a reminder, in order for student athletes to participate in athletics this fall, they will need an updated physical (dated after April 15th, 2021) to turn into the coach/athletic personnel on their first day. If you have any sports specific questions, I encourage you to contact the head coach of each sport.

Edsel Ford Fall Sports Head Coach Contact List: (use Link)

https://docs.google.com/document/d/1QwZmYTaMVm0fv4Dum26MVvm4ZWRA99c_/edit?usp=sharing&ouid=118427750054687834536&rtpof=true&sd=true

حافلة النشاط إلى ادسل فورد:

كتذكير… لضمان حصول جميع الطلاب على فرصة المشاركة في ألعاب القوى في مدرسة ادسل فورد الثانوية هذا الخريف ، 

سيكون هناك حافلة نشاط تلتقط الطلاب الرياضيين في موقعين ؛ سالينا المتوسطة ووودورث المدرسة المتوسطة. يجب أن يكون الطلاب المحتاجين إلى وسائل النقل في سالينا أو وودوورث بحلول الساعة 2:00 بعد الظهر كل يوم. ستصل الحافلات لاستلامها في كل مدرسة حوالي الساعة 2:30 مساء.وسوف تلتقط الحافلة الطلاب في سالينا المتوسطة في موقف للسيارات من صالة الألعاب الرياضية وفي وودوورث في حارة الحافلة في الجزء الأمامي من المدرسة.

وستبدأ الحافلة بعد ذلك في إنزال الطلاب في سالينا الوسيطة أو وودوورث بين الساعة 5:30 مساء و8:30 مساء، اعتمادا على موعد انتهاء كل برنامج رياضي من التدريب.

للتذكير، من أجل الطلاب الرياضيين للمشاركة في ألعاب القوى هذا الخريف، فإنهم سوف يحتاجون إلى تحديث البدنية (مؤرخة بعد 15 أبريل 2021) لتتحول إلى المدرب/موظفين الرياضية في يومهم الأول. إذا كان لديك أي أسئلة رياضية محددة ، نشجعكم على الاتصال بالمدرب الرئيسي لكل رياضة.

قائمة الاتصال رأسه مدربي الرياضة ادسل فورد في الخريف: (استخدام الارتباط)

EFHSSportsInformationCOACHESCONTACT.docx