Salina Intermediate School

Tuesday March 1st is Online Learning Day

Greetings Salina Families,

On Tuesday, March 1st is Election Day. On this day, school will be online (virtual). All DPS and Salina students will be on Zoom during regular school hours. Students will log into Zoom from their teacher’s Schoology page with their camera on to participate in class. Staff will be delivering instruction through Zoom. Students will not attend school in-person. Please be sure that your child has technology to support online learning on this day. Your child is required to log on via Zoom or they will be marked absent. They may attend via a desktop computer, laptop, tablet, or smartphone that has Zoom. Your child’s teacher will be sharing more information with you on Friday.

Feel free to call the office if you have any questions.

الثلاثاء 1 مارس هو يوم التعلم عبر الإنترنت

يوم الثلاثاء، 1 مارس هو يوم الانتخابات. في هذا اليوم، ستكون المدرسة على الانترنت (الظاهري).سيكون جميع طلاب مدارس ديربورن و سلاينا على زوم خلال ساعات الدراسة العادية. سيقوم الطلاب بتسجيل الدخول إلى زوم من صفحة سيكولوجي الخاصة بمعلمهم مع الكاميرا الخاصة بهم للمشاركة في الفصل. سيقوم الموظفون بتسليم التعليم من خلال زوم. الطلاب لن يلتحقوا بالمدرسة شخصيا. يرجى التأكد من أن طفلك لديه التكنولوجيا لدعم التعلم عبر الإنترنت في هذا اليوم. يجب على طفلك تسجيل الدخول عبر زوم أو سيتم وضعه غائبا. قد يحضرون عبر كمبيوتر سطح المكتب أو الكمبيوتر المحمول أو الكمبيوتر اللوحي أو الهاتف الذكي الذي يحتوي على زوم. سيقوم معلم طفلك بمشاركة المزيد من المعلومات معك يوم الجمعة.  

لا تتردد في الاتصال بالمكتب إذا كان لديك أي أسئلة.