Salina Intermediate School

Incoming 9th Grade Orientation and Parent Meeting

Hello future Thunderbirds,


Edsel Ford H.S will be hosting an incoming ninth grade orientation/parent meeting on Tuesday, March 15th, 2022  from 6:00 – 7:30pm. The orientation/parent meeting will begin in the auditorium at Edsel Ford with a short presentation. Students and parents will then be released and guided to the cafeteria/gym where tables will be set up for all sports and clubs that are interested in bringing attention to what they have to offer for our incoming ninth graders.

If you would like more information, please contact our Assistant Principal, Aaron Pfeil, at 313-827-1511 or email him at  pfeila@dearbornschools.org.

Edsel Ford High School

20601 Rotunda Dr.

Dearborn, MI  48124

نرحب بطلاب التاسع للسنة الدراسية المقبلة طائر الرعد،

 أدسل فورد الثانوية سيتم استضافة اجتماع توجيهي / لأولياء الأمور من الصف التاسع للسنة الدراسية المقبلة. الاجتماع سيكون يوم الثلاثاء 15 مارس 2022 من الساعة 6:00 – 7:30 مساءً. سيبدأ اجتماع التوجيه / أولياء الأمور في قاعة أدسل فورد بعرض قصير. سيتم بعد ذلك الخروج وإرشاد الطلاب وأولياء الأمور إلى الكافتيريا / صالة الرياضية حيث سيتم إعداد طاولات لجميع الألعاب الرياضية والنوادي للذين يرغبون المعرفة بما هو موجود لطلابنا الجديدة من الصف التاسع. 

إذا كنت ترغب في الحصول على المزيد من المعلومات، فيرجى الاتصال بنائب المدير، آرون فايل، على 

313-827-1511 أو pfeila@dearbornschools.org

مدرسة أدسل فورد الثانوية

20601 راتندا

ديربورن، ميشيغان 48124