Salina Intermediate School

School Community Letter

Greetings Families, 

Our school is quickly coming to a close but there is still plenty of teaching and learning to share. All of our remaining days are filled with valuable lessons found in our curriculum and meaningful instruction.  

I know there have been some notices posted on social media encouraging parents to keep their children home from school on June 1st.   Some of those notices even go as far as incorrectly stating that we are hosting assemblies at the school that do not pertain to our curriculum or instruction.  I trust our Salina community to see through these inaccurate rumors.  Throughout the year we host a variety of assemblies that support our curriculum, provide students with hands-on learning experiences, and overall enhance the learning environment.  There are no assemblies or special guest visitors scheduled for tomorrow at our school.  

We always respect the rights of parents to do what they feel is best for their children.  However, each school day offers new opportunities for learning and growing. I hope that our families will not be scared away from school based on inaccurate and/or untrue information being shared on social media or in chat groups. 

I look forward to seeing all of our wonderful Salina students in school on Thursday for a regular day of teaching and learning.

Thank you,

Salina Principal

إلى المجتمع  المدرسي الكريم:

تحية طيبة ،

بالرغم من اقتراب العام الدراسي من نهايته إلا أنه ما زال في جعبتنا الكثير من المعارف والعلوم لمشاركتها . الأيام القليلة المتبقية من العام الدراسي مليئة بالدروس القيمة الموجودة في منهجنا التعليمي والتدريس والتعليم المفيد.

نحن على علم ببعض الملاحظات المنتشرة على وسائل التواصل الاجتماعي  والتي تشجع الأهالي على إبقاء أبنائهم في البيت يوم غد الموافق ١ حزيران ( يونيو) ٢٠٢٣. ليس هذا وحسب، بل وتتعدى بعض المنشورات الأمر بادعاء استضافة المدرسة احتفالات لا تتماشى أو تتعلق بالمنهج أو المحتوى التعليمي الخاص بمدرستنا. و كلنا ثقة بأن يعّي مجتمع سلاينا هذه الإشاعات المغرضة. لقد قمنا خلال العام الدراسي باستضافة العديد من الاحتفالات الداعمة للمنهج الدراسي التي تزود الطلاب بالتجربة التعليمية العملية و قبل كل شيء تُثري البيئة التعليمية. لذا نحيطكم علماً بأنه لم تتم جدولة أية احتفالات أو دعوة أي متحدث خاص للتحدث في المدرسة ليوم غد. 

نحن نحترم حقوق الوالدين للقيام بما يرونه أفضل لأطفالهم. يقدم كل يوم دراسي فرص تعليمية وتنموية جديدة . أرجو أن لا يخاف أهالينا من المدرسة بسبب نشر الإشاعات المغرضة أو المعلومات المغلوطة عبر وسائل التواصل الاجتماعي أو ضمن مجموعة محادثة. 

أتطلع إلى رؤية جميع طلاب مدرستنا الرائعين في المدرسة غداً الخميس لقضاء يوم دراسي عادي من التعلم و الدراسة.

شكراً لكم 

السيدة إيمان علي-أحمد

مديرة مدرسة  سلاينا