Salina Intermediate School

Incoming Ninth grade Orientation 2024

Hello future Thunderbirds, Parents & Students,

Edsel Ford H.S will be hosting an incoming ninth grade orientation/parent meeting on Wednesday, March 6 from 6:00pm – 7:30pm. The orientation/parent meeting will begin in the auditorium at Edsel Ford with a short presentation. We hope to see you all there! 

اعزائي الأهالي والطلاب لصف التاسع للسنة الدراسية المقبلة، 

سيستضيف ادسل فورد الثانوية لقاء توجيهي لأولياء وطلاب الصف التاسع من السنة الدراسية المقبلة، الاجتماع سيكون يوم الأربعاء ستة من مارس\آذار من الساعة السادسة الى السابعة ونصف في مساءً. سيبدأ الاجتماع في القاعة ادسل فورد بعرض قصير. نتأمل برؤيتكم هناك! 

We will have a bus in front of Salina Intermediate School to pick up parents and students at 5:30pm  and will leave from Edsel at 7:30pm. We hope to see you at Edsel Ford Incoming Ninth Grade Orientation. 

  سوف نوفر حافلة لأهالي سلاينا يوم الثلاثاء وذلك في تمام الساعة 5:30 في امام مدرسة سلاينا المتوسطة والرجوع سيكون من أدسل الساعة 7:30 . نتأمل برؤيتكم يوم الثلاثاء في مدرسة ادسل فورد الثانوية.