Salina Intermediate School

Fall Chromebook Distribution 8/25/2020

Salina Intermediate Families, we will be holding a Fall Chromebook Distribution for students in need on Tue, August 25th, 2020 from 10AM-1PM in the front of the school, by the main office.. Dearborn Schools has decided that instruction will begin online on August 31st. Before the first week of October, the school district will reassess the situation surrounding the pandemic as it affects the safety and health of our students, and either extend remote learning online OR transition students back to school. 

Instructional expectations for students will NOT reflect what students did in the Spring. Students will be expected to complete about 15 hours of live instruction per week as well as additional hours for coursework that supports learning. Attendance will be taken daily for each course and we will go back to standard grading practices. It is essential that students have access to technology and the internet. 

Thank you. 

أولياء الأمور ، سنقوم بتوزيع Chromebook في موسم الخريف يوم 25 آب (أغسطس) 2020 من الساعة 10 حتى 1 ظهرًا أمام المدرسة, من قبل المكتب الرئيسي. قررت مدارس ديربورن أن التعليم سيبدأ عبر الإنترنت في 31 أغسطس. خلال الأسبوع الأول من أكتوبر ، ستعيد المنطقة التعليمية تقييم الوضع المحيط بالوباء لأنه يؤثر على سلامة وصحة طلابنا ، وإما تمديد التعلم عن بعد عبر الإنترنت أو نقل الطلاب إلى المدرسة.

لن تعكس التوقعات التعليمية للطلاب ما فعله الطلاب في الربيع. يُتوقع من الطلاب إكمال حوالي 15 ساعة من التدريس المباشر في الأسبوع بالإضافة إلى ساعات إضافية للدورات الدراسية التي تدعم التعلم. سيتم أخذ الحضور يوميًا لكل دورة وسنعود إلى ممارسات الدرجات القياسية. من الضروري أن يتمكن الطلاب من الوصول إلى التكنولوجيا والإنترنت.

شكرا لكم.